Feestje!

feestjeOp donderdag 8 september zijn Anneke Claus en André Dodde te gast bij Boekhandel Riemer. Hij laat z’n vingers over de toetsen van z’n Philicordio-orgel dansen, zij leest voor uit haar vierde dichtbundel ‘Begrafenis van de mannen’, die in juni verscheen bij Uitgeverij Lebowski. Beiden beklommen ze al heel wat podia en braken ze er misschien ook wel een paar af.
Anneke ken je misschien al uit de tijd dat ze stadsdichter van Groningen was. André maakte naam als de toetsenist van de bands Das Audio Combo en Green Hornet en later ook met zijn soloproject Dodde.

DONDERDAG 8 SEPTEMBER van 16:30 tot 18.00 uur

Lees-Goed, instore bij Riemer, Nieuwe Ebbingestraat 1 in Groningen.
Er staat een feestelijk drankje voor je klaar.

Op 8 september 2015 opende de stichting Lees-Goed haar winkel met boeken in eenvoudige taal instore bij boekhandel Riemer in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Inmiddels zijn we een jaar verder; er is veel gebeurd. We hebben hard gewerkt en vooral veel mensen blij gemaakt met onze boeken. Fantastisch om te ervaren hoe blij mensen zijn met de mogelijkheid boeken te kúnnen lezen, geschikt voor hun taalniveau.

We zijn bovendien gestart met een Taalcafé. Elke dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur staan vrijwilligers klaar om in een ontspannen sfeer te spreken met iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren. Vanaf 6 september 2016 is het Taalcafé weer geopend bij Riemer, Nieuwe Ebbingestraat 1 in Groningen.

Op onze site www.lees-goed.nl kun je meer lezen over onze activiteiten van het afgelopen jaar.